SZÜNETELNEK ALKALMAINK

A koronavírus járvány miatt újból arra kényszerült egyházunk, hogy arra kérjék a gyülekezeteket, szüneteltessenek minden egyházi alkalmat. Presbitériumunk úgy döntött, hogy megfogadja az egyház ajánlását, így mi is szüneteltetjük az alkalmakat. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az online térben ne folytatnánk tovább szolgálatunkat.

Milyen alkalmakat lehet követni az online térben?

  • Minden vasárnap 10:00-től online elérhető vasárnapi istentiszteletünk a Facebook-on és a Youtube csatornánkon.
  • Hétfőtől-péntekig reggel rövid igemagyarázatokat lehet megtekinteni 7:00-8:00 között a Facebook-on és Youtube-on.
  • Minden reggel 6:00-6:20 között reggeli könyörgést tartunk egy Google Meets szobában. Aki szeretne az imaközösségben részt venni, azt keresse fel a Facebook oldalt, ahol reggel 5:55-6:00 között közzétesszük a linket. A Facebook oldalt időnként frissítsék hiszen így jelenik meg a link!
  • Szerdánként 18:15-től Bírák könyve bibliaóra sorozatunk folytatódik szintén a Google Meets szobában, amelynek a linkje az alkalom előtt kikerül közösségi felületeinkre.
  • Telefonon folyamatosan elérhető vagyok, így aki segítséget szeretne kérni, beszélgetni, nyugodtan felkereshet 06-30-901-0598.

Hadd emlékeztessek mindenkit, hogy lehetőségéhez és erejéhez képest igyekezzen egyházunk anyagi terheit a kényszerszünet alatt is hordozni. Kiadások természetesen folyamatosan vannak így kérek mindenkit, hogy az ideszánt perselypénzt, fenntartói járulékot és az adományokat az egyházközség bankszámlájára fizessék be. Erről bővebb információ a “Pénzügyek” menüpont alatt található.

Áldás békességet!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: