Iskola

Egyházközségünk területén működik a Bocskai István Református Oktatási Központ Szabó Magda Tagintézménye. A Szabó Magda általános iskolában tanító pedagógusok és tanuló gyermekek kiemelten fontosak gyülekezetünk számára, hiszen a jövő egyháztagjai kerülnek ki az iskola falai közül. Az iskola falai között magas színvonalú pedagógiai munka és lelkiismeretes hitre nevelés folyik, éppen ezért jó szívvel ajánljuk, hogy látogassa meg az iskolát és amennyiben elnyerte tetszését, úgy válassza a Szabó Magda Református Általános iskolát gyermeke számára.

Az iskola elérhetősége: http://www.szilagyi-duj.sulinet.hu/

Az iskola Facebook oldala: https://www.facebook.com/szabomagdareformatusiskola/

Mivel az iskola működési területén a Dunaújvárosi Református Egyházközség az egyetlen református gyülekezet, így örömteli kötelességünknek érezzük a Szabó Magda Református Általános Iskolával való kiemelt törődést. Szeretnénk, ha a gyermekek és pedagógusok egyaránt otthonra találnának gyülekezetünk közösségében.

Az alsós gyermekek, szüleik és pedagógusaik számára szeretnénk egy kimondottan gyermekek számára tervezett istentisztelettel kedveskedni. A vasárnap 9:00-kor kezdődő alkalmak kötetlen és családias együttlétek, ahol sok éneklés mellett, rövid, játékos, gyerekszerű igemagyarázattal igyekszünk mindenki számára közel hozni a Bibliát. Az alkalmak előre láthatóan 25-30 percesek lesznek. Erre az alkalomra nemcsak a “Magdásokat”, hanem bármely kisgyermekes családot nagy szeretettel várunk.

Az alsós gyermekek számára a családi istentiszteleten való részvételt igazoljuk a Szabó Magda Református Általános Iskola felé, így könnyen teljesíthető az istentisztelet-látogatási kötelezettségük. A családi istentiszteletre tehát az alsósokat várjuk, míg a felsősök számára a vasárnap 10:00-kor kezdődő istentiszteletet ajánljuk.

Családi istentiszteletek tervezett időpontjai 2021-ben: szeptember 26; október 24; november 21; december 19.

%d blogger ezt szereti: