Gyermek és ifjúsági alkalmak

Gyermek istentisztelet a tanítási időszakban (szeptember 1 – június 15) között kerül megtartásra a gyülekezeti terem alatt található szuterénben az istentisztelettel egy időben. Az alkalmat képzett hitoktatók vezetik és játékos keretek között dolgoznak fel egy-egy bibliai részt. A szülőknek így lehetősége van részt venni az istentiszteleten. Nagy szeretettel várjuk az óvodásokat és az általános iskola alsó tagozatos diákjait a gyermek istentiszteletre.

A templom kertje parkosított és egy szerény kis játszótér is található rajta. Az udvari kihangosítás révén a szülők kihozhatják kisgyermekeiket erre a játszótérre, úgy hogy közben hallgatják az istentiszteletet.

Szabó Magda Református Általános Iskola gyülekezetünk területén működik, ahol magas színvonalon és református értékrend szerint oktatják a környék gyermekeit. Az iskolával nagyon jó kapcsolatot ápolunk és nagy szeretettel várjuk a kisdiákokat és családjaikat gyülekezetünk közösségébe.

Gyülekezetünk területén a dunaújvárosi általános iskolákban több mint 50 csoportban oktatunk hittant 4 hittan oktató segítségével.

Az ifjúsági munka jelen pillanatban megszervezés alatt áll.

%d blogger ezt szereti: