Munkatársaink

Gyülekezetünk életének szervezésében, irányításában egy vezető lelkipásztor és egy beosztott lelkipásztor, valamint számtalan gyülekezeti tag vesz részt. A lelkipásztorok teljes állásban végzik munkájukat, míg a gyülekezeti tagok önként, ingyen, szabadidejüket ideszánva munkálkodnak.

Czeglédi Péter Pál

vezető lelkipásztor

Olyan református családban nevelkedhettem, ahol az Istennel való kapcsolat a mindennapok része volt. Innen kerültem előbb a Debreceni Református Hittudományi Egyetemre, majd a Washington DC-i Wesley Theological Seminary-ra. 2020 szeptemberében doktori fokozatot szereztem a Debreceni Református Hittudományi Egyetemen. Boldog házasságban élek feleségemmel, két kisfiúval és a egy kislánnyal áldott meg bennünket Isten. Családom és lelkészi hivatásom mellett szenvedélyesen sportolok (futás és kerékpár) valamint örömmel töltöm időmet a barátokkal.

Email: czegledipeterpal@gmail.com

Papp Imola

beosztott lelkipásztor

Életem története 1992-ben kezdődött el egy partiumi kis faluban, Bürgezden. Itt nőttem fel szerető, gondoskodó és hitre nevelő családom körében. Érettségi után a Debreceni Egyetem Jogi karára nyertem felvételt. 3 év után egy igen erős és határozott döntés született bennem, aminek a hatására tanulmányaimat a Debreceni Református Hittudományi Egyetemen folytattam tovább. Ennek örömteli eredménye az, hogy most itt, a Dunaújvárosi Református Egyházközségben beosztott lelkipásztor lehetek. Sosem kérdőjeleződött meg bennem, hogy jól döntöttem-e, érzem, tudom: a helyemen vagyok! Szabadidőmben szeretek sütni-főzni, érdekes, új ételekkel kisérletezni, illetve minden olyan tevékenységben szívesen részt veszek, amely új kihívásokat tár elém.

%d blogger ezt szereti: