Gyülekezeti mozizás a Dózsa Moziban 2020.08.28.

Kedves Barátaink! A Prédikátor könyve sorozat keretében hónapról-hónapra megtekintünk egy filmet, majd pedig beszélgetünk róla. Ebben a hónapban A jelek című amerikai sci-fi lesz a következő alkotás.

https://port.hu/adatlap/film/tv/jelek-signs/movie-47086

A helyszín pedig rendhagyó, de teljesen kézenfekvő. Hiszen a gyülekezeti mozizást ezúttal valóban a moziban tartjuk. A frissen felújított Dózsa Mozi Art Termét kibérelte a gyülekezet és ott tekintjük meg közösen a filmet. A film után még maximum fél órás beszélgetés következik ott a moziteremben.

A film: A jelek

Időpont: 2020.08.28. péntek 18:00

Helyszín: Dózsa Mozi Art terem

Jegyet nem kell váltani, de nálam kell befizetni az 1.000 forintos részvételi díjat. Kérek mindenkit, hogy részvételi szándékát jövő hét szerdáig jelezze, 2020.08.26.-ig!

Mivel az egész termet kibéreltük így a helyfoglalás érkezési sorrendben történik! Tehát nem lehet előre helyet foglalni. A terem természetéből adódóan az első két sorból kissé kényelmetlen filmet nézni. Ez azt jelenti, hogy 36 fő kényelmesen, míg további 16 egy kis kompromisszummal élvezheti a filmet. Erre legyünk tekintettel az érkezéskor és ha késve érkeztek, akkor pedig kérem megértéssel legyetek. Tehát összesen: 54 férőhelyünk van.

Várlak benneteket nagy szeretettel: Czeglédi Péter Pál

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: