Keresztséggel kapcsolatos Podcast beszélgetések

A Podcast egy internetes rádióadás, amelynek keretében kötetlenebb formában mélyedhetnek el egy-egy érdekes dologban az emberek. Gyülekezetünk a keresztséggel kapcsolatban egy öt epizódos Podcast sorozatot készített, amely keretében sok érdekességgel megismerkedhetnek az érdeklődők.

Az első epizódban Fodor István lelkésztestvéremmel beszélgetek a keresztség bibliai hátteréről, a második, harmadik és negyedik epizódokban feleségemmel beszélgetünk a Heidelbergi KÁTÉ tanításáról. Ez a kis könyvecske a református tanításaink rövid összefoglalása. Ezt a majd 500 éves hitvallási dokumentumot és annak értékeit szeretnénk közel hozni és felmutatni a XXI. század emberének. Az ötödik epizódban pedig Ábrahám Jánossal gyülekezetünk gondnokával beszélgetünk, arról, hogy miért döntöttünk egy “szigorúbb” keresztelési követelmény rendszer mellett. Mi vezetett idáig? Mit várunk ettől? Milyen örömeink és nehézségeink lehetnek az úton?

Első epizód (Keresztség bibliai alapon) linkje: https://anchor.fm/peter-czegledi/episodes/Keresztsg-bibliai-alapon-ep47vt

%d blogger ezt szereti: