Közelgő események

Köszönjük a segítséget a lomtalanításban!

Hála Istennek lelkes csapat jött össze a gyülekezeti lomtalanításra. A szuterénben található lomokat, régi bútorokat, valamint a templom repedezett tartalék üvegjeit távolítottuk el. A munka reggel 7-kor kezdődött családi körben, a garázs lomtalanításával, amihez csatlakozott Gondnok Úr reggel 8-tól. A kitakarított garázsba kapott ideiglenes helyet a szuterénben gyűjtött parókiális könyvtár, további szortírozásig. Délelőtt 10-re pedigBővebben: “Köszönjük a segítséget a lomtalanításban!”

Gyülekezeti lomtalanítás

Hála Istennek a Vértesaljai Református Egyházmegye építési pályázatának keretében sikerül a közeljövőben felújítani gyülekezetünk szuterénjét. A szuterén helyiségeiből azonban számtalan bútort és lomot el kell távolítani. Éppen azért közös gyülekezeti lomtalanítást szervezünk. A lomtalanítás időpontjai: 2020.08.29. szombat 10:00-től, ameddig nem végzünk. Tudom, hogy ez munkanap, de a konténer ezen a hétvégén van itt, így mostBővebben: “Gyülekezeti lomtalanítás”

Gyermek konfirmáció és újkenyéri úrvacsorás istentisztelet – 2020.08.30.

Gyülekezetünk életében fontos esemény a konfirmáció. A koronavírus helyzet miatt nyár végére halasztottuk az alkalmat, amelyet újkenyéri úrvacsorás istentisztelettel kötöttünk egybe. Az istentisztelet keretében 7 fiatal tesz konfirmációs fogadalmat. Az alkalomra 2020.08.30-án vasárnap 10:00-től kerül sor. Kérjük rendszeres gyülekezeti tagjainkat, hogy aki teheti, az előre látható nagyobb létszám miatt, az udvari kihangosításon keresztül kövesse istentiszteletünket,Bővebben: “Gyermek konfirmáció és újkenyéri úrvacsorás istentisztelet – 2020.08.30.”

Gyülekezeti mozizás a Dózsa Moziban 2020.08.28.

Kedves Barátaink! A Prédikátor könyve sorozat keretében hónapról-hónapra megtekintünk egy filmet, majd pedig beszélgetünk róla. Ebben a hónapban A jelek című amerikai sci-fi lesz a következő alkotás. https://port.hu/adatlap/film/tv/jelek-signs/movie-47086 A helyszín pedig rendhagyó, de teljesen kézenfekvő. Hiszen a gyülekezeti mozizást ezúttal valóban a moziban tartjuk. A frissen felújított Dózsa Mozi Art Termét kibérelte a gyülekezet ésBővebben: “Gyülekezeti mozizás a Dózsa Moziban 2020.08.28.”

Gyülekezeti színház látogatás – Jónás könyve – 2020.10.04. 19:00

Gyülekezetünk a Jónás könyve igehirdetés sorozathoz kapcsolódva közösségi színház látogatást szervez. 30 helyet foglaltunk a Dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház 2020.10.04-i Jónás könyve előadására. Bővebben az előadásról a színház honlapján: http://bartokszinhaz.hu/jonas-konyve/ Jelentkezni Ábrahámné Libor Éva gyülekezeti tagunknál lehetséges. Szeretettel hívjuk és várjuk a testvéreket!

%d blogger ezt szereti: